Julma-Henriltä uusi levy, tsekkaa uusi video

Julma-Henri julkaisee uuden albuminsa Radio Jihad… Syrjäytynyt Vol. 2. Albumin kappaleesta ”Punainen feat. RPK” julkaistiin viikonloppuna uusi musiikkivideo.

[youtube E0DkBpZCUqY]

Omakustannealbumin tuotannosta vastaa Bassoradiosta tuttu, sekä Asan riveistä tunnettu DJ Polarsoul. Albumilla vierailevat mm. RPK, Asa, Jontti, Superjanne ja Joska Josafat. Julma Henri: ”SRJTNT vol. 2 sulkee Julma Henrin ympyrän. Tyylillisesti palataan suorempiin läppiin, mutta sisällöllisesti lähetään paskassa vellomisesta kytkemään. Elämä hymyilee ja homma etenee.” Julma Henri työstää jo seuraavaa albumiaan RPK:n kanssa. ”Euro Crack ilmestyy ens vuonna, se on mun ja RPK:n uutta shittii. Next level shit, 2.0.”

DJ Polarsoul on suomalainen hip hop DJ ja -tuottaja. Hänet tunnetaan rap-artisti Asan ja Bassoradion Polarsoul radioshown dj:nä. Hän on tehnyt useita mixtapeja, jotka yhdistelevät dancehallia, rappia, reggaeta sekä muita musiikkilajeja. Polarsoul toimii maailmanlaajuisesti myös live DJ:nä.

Julma Henrin aikaisempaan tuotantoon on sisältynyt mm. kuunnelma ”Outo_Nauha” Laineen Kasperin kanssa, progressiivista rockia ja psykologiaa yhdistelevä albumi ”Psykoterapia” Universtaan kanssa sekä mielen ääriä mittaileva dubstep-taustainen ”HENRI”. Julma-Henrin ensimmäiset albumit ”Al-Qaida Finland” ja ”SRJTNT vol. 1” käsittelivät mm. syrjäytyneisyyttä ja mielenterveysongelmia ja olivat tyyliltään synkkiä. Yhteiskunnan rappiotilaa kuvaava kuunnelma taas siirsi huomion yksilön tuntemuksista kohti yksilön ja yhteiskunnan suhdetta. Viimeisin albumi, vuonna 2011 ilmestynyt albumi “HENRI” risteytti koko tuotannon ja nosti näkökulman kohti perimmäistä todellisuutta.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.