Johnny Cashin tytär Rosanne saapuu Suomeen

Johnny Cashin esikoistytär ja viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana omaa musiikkiuraansa vahvasti luonut Rosanne Cash saapuu konsertoimaan Suomeen keväällä. Americana-, country-, rock- ja roots-musiikin arvostetuimpiin lipunkantajiin lukeutuva Cash esiintyy Vanhalla Ylioppilastalolla, Helsingissä, maanantaina 6. toukokuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 29. lokakuuta Lippupalvelussa.

Isänsä ja äitipuolensa June Carterin yhtyeessä kannuksensa ansainneella Rosanne Cashilla on soolouransa aikana ollut 11 listaykköseksi singahtanutta hittiä, lukuisia kehuttuja albumijulkaisuja, ja 90-luvulta saakka hän on kasvattanut mainettaan myös kirjailijana. Musikaalisuus on kuitenkin tullut verenperintönä ja Cashin tunteikkaita, henkilökohtaisia ja vetoavia kappaleita kuunnellessa ei voi kuin ihailla hänen taituruuttaan.

Kokoelmalevynsä ”The Essential Rosanne Cash’in” tiimoilta Suomeen saapuvan Cashin konsertissa päästään kuulemaan laulajattaren biisiparhaimmistoa ja yleisösuosikkeja. Rosanne Cash esiintyy muusikkoaviomiehensä John Leventhalin kanssa duona.

KONSERTTI
Ma 6.5.2013 klo 19.30 Helsinki, Vanha Ylioppilastalo

LIPUT
Myyntiin ma 29.10.2012 klo 9
45 euroa + toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä