Jennie Abrahamson soolokeikalle Suomeen

Jennie Abrahamson saapuu soolorundillaan myös Suomeen. Intiimi keikka koetaan 24. marraskuuta Korjaamon Vintillä Helsingissä.

Jennie Abrahamson julkaisi vuoden 2017 alussa kriitikoiden ylistämän viidennen albuminsa “Reverseries”. Unenomainen albumi, joka oli ehdolla myös vuoden pop-albumiksi Ruotsin P3 Guld -gaalassa, on yhdistelmä tuoretta sekä tutuksi tullutta soundia, jota Abrahamson on albumi toisensa jälkeen luonut ja jalostanut. Laulut eri ihmisten näkökulmista punovat yhteen henkilökohtaisia kokemuksia sekä pohdiskelua, joka kumpuaa ympäröivän maailman havainnoimisesta.

Albuminsa julkistamisen jälkeen Jennie Abrahamson on kiertänyt Eurooppaa yhtyeensä kanssa noin vuoden ajan. Lisäksi hän on muun muassa osallistunut lukuisiin sinfoniaorkesterien kanssa toteutettuihin projekteihin. Vuoden 2018 syksyllä Jennie Abrahamson suuntaa omalle soolokiertueelle, jossa yleisö pääsee kohtaamaan artistin aiempaa pelkistetymmässä ja intiimimmässä ympäristössä.

”Jotain ehdottomasti tapahtuu sekä itselleni että lauluilleni, kun karsin niistä pois kaiken muun paitsi ääneni ja instrumenttini. Tapani tuottaa on usein ison soundimaailman luominen, jota yritämme myös keikoilla yhtyeeni kanssa jäljitellä. Yksin esiintyessäni minun tulee jättää jäljelle ainoastaan musiikkini oleellisimmat ja vaikuttavimmat elementit, jotka kykenen yksin lavalla tuottamaan. Kappaleitani pitää siis hieman ravistella ja sen jälkeen seurata, että mihin niistä on… Ja samalla toivoa, että ne syntyvät tavalla tai toisella uudestaan. Riisutumman esiintymistavan kautta lauluistani tulee myös henkilökohtaisempia, minkä seurauksena yleisön kutsuminen osaksi tarinaa tuntuu entistäkin oleellisemmalta. Tästä syystä olenkin soolokeikoilla usein myös tavallista puheliaampi ja avoimempi kuulijoille. Olen hyvin innoissani, että pääsen kohtaamaan yleisöni tällä tavalla jälleen!”

KEIKKA
24.11. Korjaamon Vintti, Helsinki

LIPUT
15€ / 17€
Ennakot Tiketti

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha jolla kehitetään pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.