Jazz-pioneeri Al Jarreau saapuu Suomeen

Yksi maailman arvostetuimmista jazz-vokalisteista, yhdysvaltalainen Al Jarreau saapuu kesällä konsertoimaan Suomeen. Vastikään 74 vuotta täyttänyt veteraanisolisti esiintyy yhtyeineen Helsingissä Musiikkitalossa tiistaina 1. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa tiistaina 8. huhtikuuta.

Al Jarreau teki läpimurtonsa jazzin huipulle vuoden 1977 tuplalivealbumillaan ”Look To The Rainbow”, joka oli nauhoitettu hänen ensimmäisellä maailmankiertueella samaisena vuonna. Levy toi Jarreaulle hänen ensimmäisen Grammy-palkintonsa Best Jazz Vocal Performance -sarjassa. Vuosien varrella arvonimiä ja palkintoja on tullut vain lisää ja tällä hetkellä Al Jarreaun voittamien Grammy-pystien määrä pyörii parinkymmenen kappaleen tienoolla. Jarreau on saanut myös oman tähtensä kuuluisalle Hollywood Boulevardille vuonna 2001.

Al Jarreau on ehtinyt uransa varrella esiintyä niin televisiossa kuin musikaaleissakin ja tehnyt kiertueita myös sinfoniaorkesterin kanssa. Kesällä Al Jarreau kiertää Eurooppaa yhtyeensä kera, jossa soittavat huippumuusikot Larry Williams (koskettimet), Joe Turano (koskettimet), John Calderon (kitara), Chris Walker (basso) ja Mark Simmons (rummut).

KONSERTTI
Ti 1.7.2014 klo 19.30 Musiikkitalo, Helsinki

LIPUT
Myyntiin ti 8.4.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 79,50 / 59,50 / 47,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä