Japanilainen Miyavi saapuu Suomeen

Japanilainen poprock-sensaatio Miyavi saapuu keikkailemaan Helsingin The Circukseen sunnuntaina 16. maaliskuuta osana Slap The World -kiertuettaan. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 25. marraskuuta Lippupalvelussa.

Muusikko ja lauluntekijä Miyavi, oikealta nimeltään Takamasa Ishihara, on tullut tunnetuksi teatraalisesta lookistaan ja näyttävistä live-keikoistaan. Ishihara aloitti soolouransa vuonna 2002 ja alkoi käyttää itsestään nimeä Miyavi. Artistin todellinen läpimurto tapahtui vuonna 2005 Nine Inch Nailsilta ja Marilyn Mansonilta vaikutteita saaneella ”Miyavizm”-levyllä, joka nosti Miyavin genrensä huipulle. Tällä Secret-levyllä tosin mieleen tulee ennemminkin Prince tai Lenny Kravitz kuin NIN/Manson-akseli.

Sittemmin Miyavi on myynyt loppuun keikkoja ja kiertueita ympäri maailmaa. Miyavin kappaleita on soinut isoissa mainoskampanjoissa ja muotivaikuttajat ympäri maailmaa ovat seuranneet miehen omaperäisiä tyylivalintoja tarkkaan. Keväällä Helsingissä päästään näillä näkymin kuulemaan myös Miyavin uutta materiaalia, artistin tuorein albumi on kesällä julkaistu ”Miyavi”.

KEIKKA
Su 16.3.2014 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19

LIPUT
Myyntiin ma 25.11.2013 klo 9 Lippupalvelun myyntipisteissä
Liput palvelumaksuineen alkaen 41,50 euroa / 78,50 euroa (VIP-paketti)


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.