Japanilainen LM.C ikärajattomalle keikalle Suomeen

Japanilaisyhtye LM.C saapuu ikärajattomalle keikalle Tavastialle sunnuntaina 13. toukokuuta. Keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 23. tammikuuta.

Trendien edelläkävijä LM.C kuvailee tuotantoaan termillä new century electrock. Laulaja mayan ja kitaristi Aijin luoma musiikki yhdistää elektronista pop rockia asenteikkaaseen katukulttuuriin. Lopputuloksena on hyväntuulinen soundi reilulla annoksella glam rock -tyylistä estetiikkaa. Pitkän linjan muusikot maya ja Aiji ovat LM.C:n tähdet, mutta vakiokalustoon lukeutuu myös bändin maskotiksi muotoutunut, pääkallonaamiota käyttävä VJ Denki-Man.

Vankan suosion niin Japanissa kuin maailmallakin kerännyt LM.C on julkaissut kolme studioalbumia. Näistä tuorein, “Wonderful Wonderholic”, ilmestyi keväällä 2010. Viime vuonna kaksikko vietti aikaansa juhlistamalla viisivuotista uraansa. Mukaan mahtui singlekokoelman julkaisu ja Tokion maineikkaalle Budokan-areenalle huipentunut kiertue. Edellisen kerran LM.C esiintyi Suomessa huhtikuussa 2010 miltei loppuunmyydylle Tavastialle.

KEIKKA
Su 13.5.2012 Tavastia, Helsinki
ikärajaton

LIPUT
Ennakkoon 33,50 € Tiketistä
Lipunmyynti alkaa ma 23.1.2012 klo 9.00
Alle 12 -vuotiaat vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa
Jonotus on luvallista 3 tuntia ennen ovien avautumista