Jack White taas pahan teossa


The Dead Weather on Jack Whiten uusi ns. superkokoonpano. Bändissä mukana Alison Mosshart (paremmin tunnettu The Kills vokalistina), Dean Fertita (QOTSAN kosketisoittaja tällä hetkellä), Jack Lawrence (The Raconteursin basisti) ja itse mr. White.

Ekassa näytteessä vedetään perusbändikokoonpanolla. Jack rummut, Alison laulu, Lawrence basso ja Fertita skebassa. Livepätkien perusteella soittajat vaihtelevat paljon instrumenttejä. Mosshart kitarassa ja rummuissa, kuten Jack. Fertita soittaa pääosin koskettimia ja toisinaan keppiä. Lawrencekin näytti olevan jossain kappaleessa rummuissa.

Tässä eka sinkku Hang You From The Heavens. Myytävänä jo iTunesissa. Horehound albumi ilmestyy heinäkuun puolivälissä. Näiden kolmen näytteen perusteella hyvää kamaa on jälleen tulossa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=V51QOQJXDxo]

Tämä toinen tosiaan kuulostaa synasoundin takia vahvasti The Doorsin biisiltä, joka ei ole yhtään huono juttu mielestäni Tämä kuvattu bändin ensimmäiseltä live-keikalta. I Cut like a Buffalo. Jack laulaa. Mosshart kepissä.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=32QM3hqAWng]

Tästä nyt ei niin hirveästi nää mitään, mutta äänenlaatu on kelvollinen. No Hassle tonight. Mosshart laulaa tällä kertaa ja Jack taas rummuissa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2Tw5QgRc_ow]

Edit: Viimeisessä pätkässä Lawrence kannuisssa ja Jack kitarassa

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6E5Xtoot2ps]