“Italian Tom Waits” Vinicio Capossela saapuu Suomeen

Italian omaperäisimpiin ja suosituimpiin muusikkotähtiin lukeutuva Vinicio Capossela saapuu loppusyksystä kiertueellaan Suomeen. Soundinsa puolesta Tom Waitsiin lukuisia kertoja verrattu Capossela esiintyy Helsingissä, Musiikkitalossa, sunnuntaina 23. marraskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 14. huhtikuuta Lippupalvelussa.

1990-luvun alkupuolelta saakka musisoinut Vinicio Capossela yhdistelee musiikissaan omintakeisella tavalla americanaa, folkia ja italialaista iskelmää. Häntä onkin taannoin tituleerattu Mojo-lehdessä Italian omaperäisimmäksi musiikilliseksi matkailijaksi. Kotimaassaan ja muuallakin Euroopassa vankkaa suosiota nauttiva Vinicio Capossela julkaisi debyyttialbuminsa ”All’una e trentacinque circa” vuonna 1990 ja voitti sillä arvostetun Tenco-palkinnon Italiassa. Sittemmin huikeita myyntilukuja kerääviä studiolevyjä on tullut lähemmäs kymmenen ja niiden päälle vielä useampi kehuttu livelevy ja kokoelma.

Myös kirjailijana ja käsikirjoittajana kunnostautunut Vinicio Capossela tunnetaan parhaiten konserteistaan, joissa hän yhdistelee musiikkiinsa vaikutteita teatterista ja esittävistä taiteista. Capossela myy loppuun isoja konserttisaleja ympäri Italiaa, mutta hän on myös tehnyt keikkoja Euroopan lisäksi esimerkiksi Yhdysvalloissa.

KONSERTTI
Su 23.11.2014 Musiikkitalo, Helsinki

LIPUT
Myyntiin ma 14.4.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 72,50 / 62,50 / 49,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä