Ipecac julkaisee alkuvuodesta mm. Melvins Litea

Mike Pattonin pyörittämä Ipecac Recordings on paljastanut kevään julkaisujaan. Patton itse on äänessä vain Tomahawkin retrospektiivisellä kolmen LP:n kokoelmalla Eponymous to Anonymous, joka julkaistaan Record Store -päivänä. 5000 kappaleen rajoitettu painos on ensimmäinen kerta, kun Tomahawkin levyt ovat saatavilla vinyylinä. Uutta levyä on tarjolle kesällä.

The Melvins on liikkellä uuden albumin voimin kesäkuun alussa. Freak Puke -niminen tuoton julkaistaan tosin nimellä Melvins Lite. Tilapäinen nimenvaihdos johtuu yksinkertaisesti siitä, että kyseessä on kevytversio bändistä. Kun edelliset albumit on julkaistu kvartettina, jossa on ollut mukana Big Business -miehet Jared Warren ja Coady Willis, niin nyt operoidaan triona, jossa basistin tontilla tahtia pitää yllä Trevor Dunn.

Kolmas julkaisu on PHILM-orkesterin debyytti. Vuoden 2010 lopulla perustetussa bändissä on mukana Dave Lombardo (Slayer), Pancho Tomaselli (War) ja Gerry Nestler (Civil Defiance). Tarjolla tulee olemaan metallia, johon on sotkettu iso läjä eri tyylien vaikutteita alkaen funkista, jazzista ja punkista. Paljon ääntä pieneltä joukolta. Harmonic-levy julkaista toukokuun 14.