Indierokkari Kakkmaddafakka saapuu kolmelle Suomen-keikalle

Tanssittavaa indierockia soittava Kakkmaddafakka saapuu talvella ensimmäistä kertaa urallaan Suomeen. Viime kesänä odotetun esiintymisensä Flow-festivaaleilla viime hetkellä perunut norjalaisyhtye nousee Tavastian lavalle torstaina 5. helmikuuta, ja kahtena seuraavana iltana ovat vuorossa keikat Turun ja Tampereen Klubeilla.

Kymmenen vuotta sitten Bergenissä perustettu Kakkmaddafakka saavutti läpimurron ”Hest”-kakkosalbumiltaan (2011) löytyvällä ”Restless”-hitillään, joka on julkaisustaan lähtien ollut voimasoitossa Suomenkin indie-klubeilla Tavastian Lauantaidiskosta Hang The DJ:n ja Uusi Perjantaihin. Kotimaansa ohella varsinkin Keski-Euroopassa suurta suosiota nauttivan yhtyeen uusin pitkäsoitto on viime vuonna ilmestynyt ”Six Months is a Long Time”.

Two Door Cinema Clubin, The Kooksin ja Satellite Storiesin kaltaisiin bändeihin verrattu Kakkmaddafakka on saanut vetoapua erityisesti Kings of Conveniencesta tutulta Erlend Øyelta, joka on tuottanut yhtyeen viimeisimmät kaksi albumia. Parhaillaan Kakkmaddafakka on kiertueella Etelä-Amerikassa.

KEIKAT
To 5.2.2015 Helsinki, Tavastia
Pe 6.2.2015 Turku, Klubi
La 7.2.2015 Tampere, Klubi, Valoa Festival

LIPUT
Myyntiin Tiketissä ma 24.11.2014 klo 9.00
Helsinki. Ennakko alk. 17,50 EUR / ovelta 18 EUR
Turku. Ennakko alk. 12,50 EUR / ovelta 13 EUR
Tampere. Liput: www.valoafestival.fi