Indiepoppari Prince of Assyria saapuu Suomeen

Ruotsalaisen indiepopin prinssi Prince Of Assyria Bar Loosen lavalle 12. joulukuuta. Edellisestä Suomen visiitistä onkin vierähtänyt jo kolme vuotta, kun mies myi viimeisimmällä Helsingin keikallaan Tavastian loppuun. Ennen Prince Of Assyriaa lavalla nähdään Super Janne, joka on laulanut itsensä yleisön sydämiin hiphop- ja soul-vaikutteisilla kappaleillaan. Molemmat soittavat keikan soolona singer-songwriter-hengessä.

Prince Of Assyria katkaisi hiljaisuuden julkaisemalla lokakuun lopussa uuden singlen Annika. Kaunis kappale on ensimmäinen lohkaisu irakilaissyntyisen Ninos Dankhan odotetulta toiselta albumilta. Työn alla oleva pitkäsoitto Changing Places ilmestyy levykauppojen hyllyihin alkuvuonna 2014. Soliti, jonka nokkamies Nick Triani on myös miksannut albumin. Levy julkaistaan myös mm. muissa pohjoismaissa, Englannissa ja Saksassa.

Popahtavasta folkistaan tunnetun Prince Of Assyrian vuonna 2009 julkaistu debyyttialbumi Missing Note sai niin kotimaassaan, Suomessa kuin muualla Euroopassa ylistäviä arvioita. Harvinaisen ehjän esikoisen tummia tunnelmia verrattiin mm. The Nationaliin ja Leonard Coheniin.

KEIKKA
12.12.2013 Bar Loose, Helsinki

LIPUT
10€/12€ + mahdolliset välityspalkkiot
Liput ennakkoon Tiketistä