Indienousukas fun. saapuu Suomeen

Newyorkilainen poprock-yhtye fun. saapuu ensimmäiselle Suomen keikalleen syyskuussa. Yhtyeen tuore hittisingle ”We Are Young feat Janelle Monáe” on viikkokaupalla komeillut Yhdysvaltojen singlelistan kärjessä ja myynyt siellä moninkertaista platinaa. Fun. esiintyy Helsingissä The Circus –klubilla tiistaina 25. syyskuuta. Konserttiliput tulevat myyntiin perjantaina 11. toukokuuta.

Fun. julkaisee toisen studioalbuminsa ”Some Nights” Euroopassa 23. toukokuuta. Albumin on tuottanut Jeff Bhasker, joka on aikaisemmin työskennellyt mm. Kanye Westin, Beyoncen, Alicia Keysin ja Jay-Z:n kanssa. ”We Are Young”-kappaleessa vierailee kesällä Pori Jazzeilla esiintyvä Janelle Monae. Kyseessä on ensimmäinen rock/alternative –kappale, joka on noussut Billboard Hot 100-listan kärkisijalle sitten Coldplayn vuoden 2008 hittikappaleen ”Viva La Vida”. Fun. on parhaillaan loppuunmyydyllä Yhdysvaltojen kiertueella, Eurooppaan bändi saapuu keikkailemaan syksyllä.

Laulaja Nate Ruess perusti fun.:in vuonna 2008 edellisen yhtyeensä The Formatin hajoamisen jälkeen. Ruessin lisäksi bändissä vaikuttavat Andrew Dostin ja Jack Antonoff (joka on soittanut aiemmin mm. Anathallossa ja Steel Trainissa). Fun. julkaisi kriitikoiden ylistämän debyyttialbuminsa ”Aim and Ignite” vuonna 2009 ja yhtye on sittemmin ollut kiertueella mm. Paramoren, Panic At The Discon ja Janelle Monaen kanssa.

Lämmittelijänä konsertissa kuullaan yhdysvaltalainen indierock-yhtye Walk The Moon.

KEIKKA
Ti 25.09.2012 Helsinki, The Circus

LIPUT
29€ + toimituskulut Tiketistä
ovelta 35€
Lipunmyynti alkaa pe 11.5. klo 9.00