Ilosaarirock julkisti tuoreisiin kotimaisiin keskittyvän Soundi-lavan ohjelman

Heinäkuussa järjestettävä Joensuun Ilosaarirock paljasti tänään vaihtoehtomusiikkiin keskittyvän Soundi-lavan artistikattauksen. Lavalla kuullaan viikonlopun aikana laaja kattaus ajankohtaista suomalaista musiikkia hardcore-punkista elektromaalailuun ja moderneihin lauluntekijöihin.

– Soundi-lavan tausta-ajatus on esitellä vuoden kiinnostavimmat tuoreet artistit. Musatyylillä ei ole väliä, kunhan se musa on hyvää. Ongelma tuon lavan buukkauksessa on valinnanvaikeus, kotimaisella musiikilla menee tällä hetkellä todella hyvin ja kiinnostavia artisteja on pilvin pimein. Tässä on meidän näkemys bändeistä, jotka on syytä nähdä kesällä 2017, kertoo Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockin Soundi-lavalla esiintyvät ylistetty laulaja-lauluntekijä Litku Klemetti & Tuntematon Numero, punkryhmät Vapaa Maa ja Perikato, elektronista indiepoppia esittävät Kauriinmetsästäjät ja Younghearted, kovassa nosteessa olevat laulajat Vesta ja Elias Gould, indiediscon uudelle vuosituhannelle päivittävä Cityman, mahtipontista stadionrockia esittävä The Holy, indiesurinan suurlupaus Ghost World, räppiä ja punkkia sekoittava Negatiiviset Nuoret sekä uusi joensuulainen hip hop -lupaus VITOS.

Ilosaarirockissa esiintyvät myös muun muassa Imagine Dragons (USA), Rag’n’Bone Man (UK), The Hellacopters (SWE), Pixies (USA), Royal Blood (UK), MØ (DEN), Parov Stelar (AUT), Mew (DEN), Snakehips (UK), Millencolin (SWE), Zeke (USA), Leprous (NOR), Ultra Bra, Haloo Helsinki!, JVG, Vesala, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Insomnium & Joensuun kaupunginorkesteri ja Huoratron.

Ilosaarirock järjestetään 14. – 16. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä. Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.