Ilosaarirock-aarrejahtiin, mars mars

Joensuulainen rockfestivaali Ilosaarirock julkaisi perjantaina 8. kesäkuuta tapahtuman uuden mobiilioppaan. Tuoreessa sovelluksessa on useita varta vasten Ilosaarirockia varten kehitettyjä toimintoja, joista erikoisin on konkreettisiin paikkoihin vievä, koko kesän kestävä aarrejahti.

– Mobiilioppaan lataajat pääsevät jo ensi viikolla mukaan aarrejahtiin. Sovellukseen tulee viikoittain vinkkejä, joiden avulla pääsee jahtaamaan palkintoja. Pientä hauskaa ja muikeita yllätyksiä on siis luvassa ihmisille, jotka lataavat ohjelman ennakkoon, paljastaa Ilosaarirockin tiedottaja Petri Varis.

Kiitellyn sovelluksen on Ilosaarirockille kehittänyt Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelman opiskelijat. Mobiiliopas on käytössä Ilosaarirockissa kolmatta vuotta. Nyt julkaistu opas pitää sisällään useita kehittyneitä toimintoja, kuten oman festivaalikalenterin päivityksen hälytyksineen ja GPS-kartan. Monista muista ohjelmista poiketen opas ei ota yhteyttä verkkoon, joten se toimii myös ruuhkaisella festivaalialueella. Sovellus on ladattavissa useimpiin älypuhelimiin. Mobiiliopas on ilmainen.

Ja vielä pari screen shottia Windows Mobile -versiosta.