Ilosaareen saadaan pitkästä aikaa myös päivälippuja

Ilosaarirockin festivaalialuetta laajennetaan tulevana kesänä, kun Laulurinteen taakse jäävää nurmialuetta otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa. Uudistettu alueen myötä Ilosaarirock ottaa pitkästä aikaa myyntiin myös päiväkohtaiset ennakkoliput. Rajoitettu erä päivälippuja tulee myyntiin, kun koko festivaalin ohjelmisto on valmis. Samalla tiedotetaan päiväkohtaisten lippujen hinnoista.

– Mukavaa, että saadaan taas päivälippuja myyntiin. Niitä on meiltä pyydelty, kaikki kun eivät ehdi olla koko viikonloppua Joensuussa. Uudelle alueelle mahtuu vähän enemmän ihmisiä, jonka avulla tämä uudistus on mahdollinen. Päivälipuista ilmoitellaan, kun saadaan julki festarin ohjelmakartta. Viimeistään toukokuussa niitä saa, kertoo Ilosaarirockia järjestävän Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja Markku Pyykkönen.

Ilosaarirock Joensuussa 13. – 15.7.2012. Muiden lippujen ennakkomyynti alkoi tänään. Festivaalin kahden päivän ennakkoliput maksavat edellisvuosien tapaan 75 euroa. Myyntiin tulevat myös festivaalin perjantaina 13.7. käynnistävien Sulo- ja Töminä-klubien liput. Sulon lippu maksaa ennakosta 20 euroa ja Töminän 10 euroa. Liput myynnissä Tiketissä ja festivaalin verkkosivuilla.