Hustlaa Helsingissä, uusi urbaanin musiikin tapahtuma Suvilahteen

Pääkaupunkiseutu saa uuden urbaanin musiikin tapahtuman, kun Hustle Helsinki valtaa Suvilahden alueen heinäkuun 19.-20. päivä. Rap-musiikkiin keskittyvä tapahtuma ei halua olla vain suuri massatapahtuma, vaan keskittyy artistivalinnoissa ajankohtaisuuteen esiintyjän vakiintuneen suosion sijaan.

”Uskomme festivaalin poikkeavan tuoreudellaan ja kokemuksena selkeästi muista alan tapahtumista”, vastaava tuottaja Mikko Kuoppala visioi.

Hustle Helsinki julkistaa jo nyt kaksi amerikkalaista artistikiinnitystään. Detroitilainen 32-vuotias Danny Brown käyttää ääntään kuin instrumenttia, mies nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vasta vuonna 2011 julkaistulla ”XXX”-levyllään. Hänen seuraava albuminsa ”Old” on tämän vuoden yksi odotetuimmista rap-levyistä. Houstonista kotoisin oleva Riff Raff puolestaan tuli tutuksi Music TV:n ”From G´s To Gents” -ohjelmasta, jossa katupojista yritettiin koulia herrasmiehiä. Riff Raffin esikoisalbumi ilmestynee tänä vuonna.

Kotimaisista kulttisuosikeista kesän ainoan yhteisesiintymisen Hustle Helsingissä tekee KCMD Mafia. Eevil Stöö johdattaa tämän hetken ilmiön estradille. Stöön lisäksi lavalla nähdään DJ Kridlokk, Koksu Koo, Tuuttimörkö, Lommo sekä Kotka. Kaksinkertainen rapin Suomen-mestari Ruudolf ei juuri esittelyjä kaipaa, Karri Koiran pitkäsoitto ”K.O.I.R.A.” on puolestaan viihtynyt virallisella albumilistalla jo toistakymmentä viikkoa.

Bassoradiosta tuttu erikoisohjelma ”Kultabassokerho” jalkautuu isännöimään J-P:n ja DJ Sir Jaken johdolla Hustle Helsingin pienempää lavaa, joka on optimoitu perinteisemmälle rap-ilmaisulle, ilman vilkkuvia valoja ja tanssityttöjä. Hustle Helsinki on ikärajaton, mutta alueella on laajat ja laadukkaat anniskelualueet täysi-ikäisille.

Loput esiintyjät ilmoitetaan kevään mittaan.

TAPAHTUMA
19.-20.7.2013, Suvilahti, Helsinki

LIPUT
1 pv 44 e, 2 pv 69 e + mahdollinen toimitusmaksu
Ennakot Tiketistä ja Lippupalveusta alkaen 12.3.