Hollantilainen DJ Headhunterz ensi kertaa Suomeen

Elektronista tanssimusiikkia klubikansalle tarjoava ruotsalainen Monday Bar -tapahtumakonsepti sekä kotimainen Club Life -tapahtumatuottaja tuovat huippumaineeseen nousseen DJ-tuottaja Headhunterzin Helsingin The Circukseen lauantaina 7. päivä syyskuuta.

Hollantilaisen Headhunterzin keikka The Circuksessa on artistin ensiesiintyminen Suomessa. Monday Bar ja Club Life ovat tuoneet monia huippuluokan DJ:tä pohjoismaihin; levyjä ovat käyneet pyörittämässä muun muassa Showtek ja Armin van Buuren. Willem Rebergin luotsaama Headhunterz tunnetaan hardstyle musiikkigenren luojana ja häntä voidaankin pitää raskaamman elektronisen tanssimusiikin edelläkävijänä. Loppuunmyytyjä keikkoja mies on soittanut ympäri maailmaa ja yhteistyöt; kuten Hardwellin kanssa tehty Spaceman ja Nicky Romerolle tuotettu Toulouse, ovat nostaneet Headunterzin maailmanlaajuiseen suosioon. Vuonna 2012 Headhunterz rankattiin 11. sijalle DJ Magazininen Vuoden TOP 100 -listauksessa. Tämä on tähän mennessä paras sijoitus hardstyle-artistilta koskaan.

Monday Bar on Ruotsin vanhin ja tunnetuin klubikonsepti. Vuonna 1992 viikoittaisiksi bileiksi perustettu Monday Bar on tätä nykyä käsite ympäri maailmaa klubiristeilyillään sekä kuukausittaisilla musiikkitapahtumillaan.

The Circuksessa lauantaina 7. syyskuuta Headhunterzin kanssa lavalle nousevat kotimaan kärkinimet: Heavyweight Dj?s, Proteus, J7, Lucky Chucky & Daddy Flix.

KEIKKA
La 7.9.2013, Helsinki, The Circus

LIPUT
Ennakkoon Tiketistä
Early Bird lippu 15e
Normilippu 20e
VIP-lippu 30e