Hollannin tiukkaa viihdelakia paikkaava Vanderbuyst saapuu Suomeen

Marraskuun lopussa Bar Loosessa Helsingissä esiintyy hollantilainen Vanderbuyst, joka omien sanojensa mukaan on perustettu paikkaamaan Hollannin valtion tiukentuneiden viihdelakien jättämää aukkoa hauskanpidossa.

Vuonna 2008 perustettu trio, jossa soittavat Willem Verbuyst (kitara), Barry Van Esbroek (rummut) sekä Jochem Jonkman (laulu/basso), on niittänyt ahkeralla keikkailulla mainetta ympäri maailmaa, ja nuoresta historiastaan huolimatta Vanderbuyst on ehtinyt soittaa kolmessa vuodessa yli 200 keikkaa kuudessatoista maassa.

Uuden pitkäsoittonsa (Flying Dutchmen, 2012) myötä yhtye rantautuu myös Suomeen. Vanderbuystin keikkoja on luonnehdittu sanalla sanoen räjähtäviksi ja yhtyeen kasarirock ei jätä ketään kylmäksi. Kuten yhtye itse mainitsee, niin Vandebuyst on vanginnut musiikkiinsa todellisen hard rockin sielun ja sydämen ja jättäneet pois kaiken ironian ja tämän päivän hipsterkulttuurin. Nyt puhutaan vain ja ainoastaan rock ’n roll musiikista!

[youtube UdxvT_WygHE]

Illan aikana esiintyvät myös kotimaiset Death with a Dagger sekä Baltimor.

KEIKKA
28.11.2012 Bar Loose, Helsinki


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.