Himokselle kasataan taas sellaista Jysäriä, että tekee mieli jo sanoa huh huh

Tuo Himoksen Jysäri-festari, jossa nostalgioidaan yhtä karmeimmista ajanjaksoista musiikin historiassa, on tänä vuonna Järjetön Jysäri. Luojan kiitos järjestäjätkään eivät taida liian vakavissaan tuota hommaa ottaa – tottakai tosissaan silti. Ainakin osa artisteistakin taitaa ymmärtää, että omankin nuoruuteni 90-luvun “teknoilu” ei ehkä ollut kaikista ansiokkainta maailmanhistoriassa.

Toisaalta mitäs sitä ketään syyttelemään tai soimaamaan, kun kerran vientiä tuntuu olevan – ainakin Suomessa. ensi kesäksi Jysäriin on siis kiinnitetty paremmin hammaslääkärinä tunnettu Dr. Alban, “rajattomasti vetävä” 2 Unlimited, Sveitsin lahja eurodancelle DJ Bobo, “Equador”-mies DJ Sash!, ikuisesti nuori Alphaville ja hämmentävästi Ace of Basen laulaja Jenny Berggren soolona (miksi hänen sooloilunsa ketään kiinnostaa kysyn ma).

Eikä se tähän lopu: Pandora, Prinsessa, Alexia, Daze, U-96. 2 Brothers in the 4th Floor on ainut nimi mikä ei kyllä minulle sano yhtään mitään. Kotimaisista ei ole vielä saatu haalittua kuin Wlado’s People ja Movetron.

Eli karvanopat naftaliinista ja Corollaa rassaamaan.