Herttoniemesssä järjestetään ensimmäinen Block Party elokuussa

Herttoniemessä järjestetään loppukesästä ensimmäistä kertaa Block Party. HBP on kaikille avoin ja maksuton festivaali, joka järjestetään lauantaina 27. elokuuta. Tapahtuman ensimmäinen kiinnitys on pääesiintyjä Egotrippi.

HBP yhdistää Itäväylän jakamat herttoniemeläiset ja herttoniemenrantalaiset sekä lähialueiden asukkaat yhteiseen tapahtumaan, yhteiselle alueelle, juhlimaan kotikaupunginosaansa muiden helsinkiläisten kanssa. Tapahtuma edustaa uudenlaista yhteisöllistä kaupunkikulttuuria, sillä ei ole virallista järjestäjää, vaan kaikista järjestelyistä vastaavat alueen asukkaat talkoovoimin. Myös bändit ovat talkoissa mukana eli esiintyvät ilman keikkaliksaa.

Tapahtuman pääalue sijaitsee Herttoniemen teollisuusalueella, Asentajanpuistossa. Puiston viidelle lavalle nousee päivän aikana yli 30 esiintyjää. Lisäksi tarjolla on Lastenalue, joka sijaitsee Leikkipuisto Herttoniemessä eli Oravapuistossa, josta on suora kulku pääalueelle Itäväylän ali. Mielenkiintoisen lisän tapahtumaan tuo Itäväylän alikulkutunneliin valmistuva koko tunnelin kattava graffititeos, jonka maalaamiseen osallistuu useita taiteilijoita.

Herttoniemi Block Party
la 27.8.2016
Vapaa pääsy, ei ikärajaa
Lisää ohjelmajulkistuksia luvassa kesän aikana