Henry Rollins juttelee jälleen mukavia Savoyssa

Yhdysvaltalaisen Henry Rollinsin hengästyttävästä spoken word -setistä päästään nauttimaan jälleen Suomessakin, kun mies avaa sanaisen arkkunsa Helsingin Savoy-teatterin lavalla keskiviikkona 8. helmikuuta. Show kulkee nimellä ”The Long March 2012”, jossa maailmanpolitiikkaan ja -historiaan liittyvät aiheet sekä populäärikulttuurin ilmiöt saavat Rollinsilta varmasti taas rajua kyytiä. Spoken word -illan ennakkolipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa tämän viikon perjantaina 28. lokakuuta.

Hardcorea mm. Blag Flagin nokkamiehenä, spoken wordia, radio-ohjelmia, tv- ja elokuvarooleja – Henry Rollins tunnetaan monitaiturina, jolta löytyy aitoa tinkimättömyyttä ja tiukkaa työmoraalia. Miehen sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta ei voi muuta kuin ihailla: hänellä on kaikkeen tekemiseensä valtava tunteen palo, joka sytyttää ja inspiroi yleisöjä ympäri maailmaa. Rollins tunnetaankin ahkerana reissaajana, joka on joutunut monenlaisten, joskus ikävienkin, tilanteiden eteen matkoillaan. Näistä kokemuksista ja näkökulmista hän ammentaa materiaalia myös spoken word -keikoilleen, joilla hän tuskin malttaa vetää henkeä aiheidensa välillä. Rollinsin käheää ääntä ja loistavia anekdootteja maailmanmenosta on perusteltuakin kuunnella ilman turhia taukoja.

Tässä vielä maistiainen millaista tarjolla voipi olla, deittailu voi olla raskasta. Edellisellä kerralla mies muuten veti järjettömän yliaktiivisen setin.

SHOW
Ke 8.2.2012 klo 19 Helsinki, Savoy-teatteri
Ovet klo 18, ikärajaton

LIPUT
Myyntiin pe 28.10.2011 klo 9
25 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä