Hellbillyn kuningas Joe Buck Yourself saapuu Suomeen

Th’ Legendary Shack Shakersin riveissä mainetta niittänyt Joe Buck Yourself palaa Suomeen muutaman vuoden tauon jälkeen ja heittää pari keikkaa maassamme juhannuksen tienoilla. Herra aloittaa kiertueensa Suomen osion Helsingistä 19.6. ja esiintymispaikkana on Bar Loose. Seuraavana päivänä on vuorossa Hotelli Ellivuori ja legendarinen Rock´n´Roll Jamboree -festivaali Sastamalassa.

Vuosien varrella Joe Buck Yourself on hiljalleen siirtynyt Th´ Legendary Shack Shakersista ja Hank Williams III:n rinnalta omalle mukavuusalueelleen, julistaen nykyisin hellbillyn ilosanomaa yhden miehen bändinsä voimin ympäri maailmaa. Kuten mies itse toimeaan todistaa: “Joe Buck Yourself is now a bona fide evil motherfucking, one man band”.

Joe Buckin vanavedessä Suomeen saapuvat ensivisiitilleen niin ikään amerikkalaiset Rachel Brooke sekä Viva le Vox. Rachel Brookin usvainen musiikki on kuin tehty David Lynchin elokuvien sielunmaisemaksi. Nainen ja kitara loihtivat näkyjä kauas menneisyyteen, johon ei kuulu nykyajan sliipattu hittitehdasmusiikki tai audiovisuaalinen ärsyketulva, vaan ruman kauniit kappaleet ja tarinankerronta vie kuulijan takaisin kotiin, jossa kaikki oli vielä hyvin – tai sitten keskelle humalaista ja masentavaa painajaista.

Kaakkois-Floridasta saapuva Viva le Vox on omaperäinen ja omituinen sekoitus eri musiikkityylejä aina limaisesta dixieland-jatsista raivokkaaseen punkrockiin. Yhtye elää hurjista livekeikoistaan, joiden intensiteetti nostaa perseet irti penkistä ja kannustaa yleisönsä kiimaiseen tanssiin. Viva le Voxin kokoonpano ja setit saattavat vaihdella, mutta yhtyeen raivokas live-energia on yhtyeen selkäranka ja sielu.

KEIKKA
19.6.2013 Bar Loose, Helsinki

LIPUT
Liput 10/12€
Ennakko: Tiketti