HC-legenda D.O.A. saapuu ensi kertaa Suomeen jäähyväiskiertueellaan

Parasta aikaa jäähyväiskiertueellaan oleva kanadalainen hardcore punk -yhtye D.O.A. esiintyy Tampereen Klubilla lauantaina 26. lokakuuta. Keikka on vuonna 1978 perustetun bändin ensimmäinen ja viimeinen Suomessa.

D.O.A. on yksi pohjoisamerikkalaisen punkin suurista nimistä. Vaikkapa Black Flagin ja The Germsin ohella uutta, nopeaa ja raakaa tyyliä synnyttänyt vancouverilainen on levyttänyt mm. Jello Biafran Alternative Tentaclesille ja D.O.A.-laulaja Joey Shithead Keithleyn Sudden Death Recordsille.

15 pitkäsoittoa myöhemmin D.O.A. on yhä tarkka periaatteistaan: yhtye on antirasistinen, taistelee globalisaatiota vastaan, uskoo sananvapauteen ja antaa puhtaalle luonnolle suuren arvon. Joey Shitheadin johtama kopla haluaa myös toimia. Kuten D.O.A.:n vuoden 2010 albumin otsikkokin sanoo: Talk–Action=0. Pelkkä puhe ei riitä!

Kanadalaisen hc-klassikon lisäksi Klubin lokakuiseen lauantaihin tuo jytyä kotimainen Wasted, jonka tinkimätön tyyli kumartaa juuri D.O.A.:n tyyppisten bändien suuntaan. Luvassa on ainutlaatuinen ilta.

KEIKKA
la 26.10. Klubi, Tampere
klo 21-04

LIPUT
20e + toimituskulut Tiketistä alkaen ke 24.7. klo 9
24e ovelta