Halestorm saapuu ensi kertaa klubikeikalle Suomeen

Pennsylvaniasta ponkaiseva vaihtoehtorockbändi Halestorm saapuu keväällä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Tämän vuoden keväällä toisen pitkäsoittonsa ”The Strange Case Of…” julkaissut, Grammy-ehdokkuudenkin saanut Halestorm nähdään Helsingin Nosturilla tiistaina 26. maaliskuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy keskiviikkona 19. joulukuuta.

Halestorm nähtiin viimeksi Suomessa vuonna 2010, kun bändi kiersi Taste Of Chaos -kiertueella Disturbedin ja Papa Roachin kanssa. Halestorm on päässyt urallaan muutoinkin kiertämään lukuisten nimekkäiden yhtyeiden kanssa, mm. Stone Sourin, Megadethin ja Godsmackin kanssa. Yhtyeen laulaja, Revolver-lehdessä kuumimmat rock-mimmit äänestyksessä ykkössijan napannut Lzzy Hale on myös tehnyt yhteistyötä mm. Stone Sourin Corey Taylorin kanssa.

[youtube YpJAmlnBxoA]

Halestormin keulakuvat, lapsesta asti yhdessä soittaneet Lzzy Hale ja veljensä Arejay ovat hioneet yhtyeestään timantinkovan showbändin, joka on kerännyt laajaa fanikuntaa. Vuonna 2009 debyyttialbuminsa julkaisseen bändin ura lähti vakaaseen nousukiitoon, kun yhtyeen single ”Familiar Taste Of Poison” kuultiin suositussa vampyyrisarjassa ”True Blood”. Halestorm onkin saavuttanut vankan kuulijakunnan Atlantin toisella puolella parinsadan keikan vuositahdillaan. Tänä vuonna julkaistua kakkosalbumia ”The Strange Case Of…” on kehuttu soundimaailman kehittymisestä, joka vie yhtyeen musiikkia enemmän valtavirran suuntaan. Albumi on tehty yhteistyössä tuottaja Howard Bensonin kanssa, joka on työskennellyt mm. 3 Doors Downin, Seetherin sekä Three Days Gracen kanssa. Lzzy Halea on verrattu vahvan ja monipuolisen äänensä vuoksi mm. Joan Jettiin ja Evanescencen Amy Leehen. Halestormin uusimman levyn single ”Love Bites (And So Do I)” on kerännyt
tunnustusta yhtyeelle Grammy-ehdokkuudellakin.

KEIKKA
Ti 26.3.2013 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Hinta 21,50€
Lipunmyynti alkaa Tiketissä ke 19.12.2012 klo 9.00


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.