Grimesin keikka peruuntui

Kanadalaisartisti Grimes joutuu valitettavasti perumaan Euroopan-kiertueensa. Näin ollen myös lauantaille 24. marraskuuta suunniteltu, ennakkoon loppuunmyyty Korjaamon-konsertti peruuntuu. Korvaavaa konserttipäivää ei ole näillä näkymin tiedossa, joten jo ostetut liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkoihin Tikettiin tai Lippupisteeseen.

Tiketistä ostetut liput palautetaan joko suoraan Tiketin toimipisteisiin (ei R-kioskit) tai osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan tilinumero ja yhteystiedot). Elektroniset (SMS tai PDF) liput voi lähettää tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi.

Lippupisteestä ostetut liput palautetaan samaan Lippupisteen myyntipisteeseen, josta liput on ostettu. Lippupisteen nettikaupasta ja R-kioskista ostetut liput lähetetään postitse osoitteeseen: Lippupiste Oy, Hämeenpuisto 44, 33200 Tampere (kuoreen mukaan tilinumero ja yhteystiedot). PDF-liput voi lähettää yhteys- ja tilitietojen kanssa osoitteeseen lippupiste@lippu.fi.

PERUUNTUNUT KEIKKA
La 24.11.2012 Helsinki, Korjaamo