Glam-parodiabändi Steel Panther palaa Suomeen klubikeikalle

Yhdysvaltalainen glamrockbändi Steel Panther tuo seksin, hauskanpidon ja rock´n´rollin Helsingin Nosturiin sunnuntaina 11. maaliskuuta. Bändin ensimmäistä klubikeikkaa Suomessa on odotettu edellisvuoden Sauna Open Airin jälkeen, jolloin Sunset Stripin pantterit merkitsivät reviirinsä ja jättivät suomalaisyleisön janoamaan lisää. Liput keikalle tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 31. lokakuuta.

Los Angelesin Sunset Stripillä perustettu parodinen glamrockakti Steel Panther on ilmiö omassa lajissaan. Bändi on vetänyt show’taan kieli poskessa laulaen mm. kostonhimoisista bändäreistä ja luottamusongelmista parisuhteissa. Musiikillisesti yhtye kumartaa 80-luvun tukkabändien, kuten Mötley Cruen ja Poisonin suuntaan vieden genrensä huippukohdat potenssiin sata. Pelkästä coverbändistä ei kuitenkaan ole kyse, vaan Steel Pantherin omaan tuotantoon kuuluu myös omia hittejä, kuten slovari ”Community Property”, jossa bändi paljastaa herkemmän puolensa :”My heart belongs to you, But my cock is community property.”

Steel Pantherin keulakuva Michael Starr on laulanut aikoinaan L.A.Gunsissa ja kitaristi Satchell tunnetaan myös Rob Halfordin Fight-kokoonpanosta. Vaikka yhtye tekeekin show’nsa ja lyriikkansa huumorilla, muusikkoina Steel Pantherit ovat kovia tekijöitä. Bändin uutuusalbumi ”Balls Out” julkaistaan ensi viikolla ja sen ”It Won´t Suck Itself” -biisillä vierailee Nuno Bettencourt sekä Nickelback-laulaja Chad Kroeger.

Mutta tässä julistetaan kuolemaa kaikelle paitsi metallille.

KEIKKA
Su 11.3.2012 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT
Myyntiin ma 31.10.2011 klo 9
28 euroa + mahdolliset toimituskulut Tiketin myyntipisteistä