G Livelab laajenee Tampereelle

Musiikkiklubi G Livelab Tampere avautuu lauantaina Tammerkosken rantaan. Musiikkiklubin terassi on palvellut asiakkaita jo vajaan kuukauden ajan, mutta huomenna yleisö pääsee ensi kertaa vastaremontoituihin sisätiloihin Tammerkosken rannassa. Syksyllä Livelabissa on luvassa yli 60 konsertti-iltaa, ja myös yksityistilaisuuksien varauksia on tehty vauhdilla.

– Tuomme aivan uudenlaisen tapahtumatilan keskelle kaupunkia. Tilamme hemmottelee musiikinystäviä monipuolilla konserteilla, ruokailijoita brunsseilla ja pop-up-lounailla sekä yritysasiakkaita tasokkailla kokous- ja kongressitiloilla, kuvailee G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela.

G Livelab Tampere on toinen musiikkiklubi G Livelab -brändin alla. Ensimmäinen G Livelab avattiin Helsinkiin vuonna 2016. G Livelab Tamperetta hallinnoi Livelaboratorio Tampere Oy, jonka omistaa Muusikkojen liitto.

– Jos perinteiset musaklubit menevät äänenpaine ja kaljanmyynti edellä, niin G Livelab tarjoaa ainutlaatuisen musiikkikokemuksen klubin jokaiseen kolkkaan. Meidän kaiuttimet toistavat tarkasti juuri sen, mitä muusikko sinne tarjoaa. Sitä ovat monet artistit nauraneet, että Livelabissa pitääkin sitten osua nuottiin, Mäkinen naurahtaa.

Ensimmäiset keikat G Livelab Tampereella:
17.8. klo 21 Club Dive: SITOI + Dxxxa D & Minkki
24.8. klo 21 Tuomo & Markus feat. Verneri Pohjola
27.8. klo 20 Jazzmuseo
29.8. klo 19 Janne Haavisto & The Shubie Brothers
30.8. klo 21 Pekko Käppi K:H:H:L + Superfjord
31.8. klo 21 Eino Grön & Lasse Hirvi Quartet: Ever Grön 80 – ikivihreitä svengaten
3.9. klo 19 Eclipse Jazz Club: Elifantree & Tölöläb


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.