Frida Hyvönen saapuu jälleen Suomeen

Ruotsin arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva, nykyisin Pariisissa asustava Frida Hyvönen saapuu keväällä Suomeen. Huhtikuussa uuden albuminsa julkaiseva Hyvönen esiintyy bändeineen Korjaamolla, Helsingissä, perjantaina 18. toukokuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy maanantaina 26. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupisteessä.

Frida Hyvösen kolmas studioalbumi ”To The Soul” julkaistaan 18. huhtikuuta ja se on ollut odotettu tapaus aina ”Terribly Dark” -singlen julkaisusta lähtien. Singlen kompit ja synat vievät ensitahdeista alkaen vahvasti 80-luvulle, joten tuleva albumi lienee vähintäänkin mielenkiintoinen.

Hyvönen esittäytyi jo ensimmäisellä levyllään ”Until Death Comes” (2006) lahjakkaana muusikkona ja omintakeisena lyyrikkona, jonka esikuviin lukeutuvat mm. Edith Piaf ja Carole King. Hänet palkittiin levystään mm. Nöjesguidenin Stockholmprisetillä. Loistava kakkoslevy ”Silence Is Wild” (2008) sai myös vahvat kehut ja se julkaistiin edellisen tavoin myös Yhdysvalloissa ja Australiassa. Omien albumiensa lisäksi Hyvönen on kunnostautunut säveltämällä musiikkia mm. tanssiperformanssiin ja valokuvakirjan soundtrackiksi.

Karismaattisena ja ihastuttavana live-esiintyjänä tunnettu Frida Hyvönen soitti yhtyeineen ensimmäisen kerran Suomessa helmikuussa 2009 ja veti tuolloin Korjaamon Vaunusalin täpötäyteen. Keikka sai loistavat arviot ja mm. Rumba-lehti yltyi kehumaan kuinka ”konserttitilanteessa laulut heräävät koko värispektriinsä sirolla kädenliikkeellä avatun viuhkan lailla”. Toukokuussa suomalaisyleisö pääsee kuulemaan Hyvöstä jälleen livenä ja odotettavissa on toki myös uutta biisimateriaalia.

KEIKKA:
Pe 18.5.2012 Helsinki, Korjaamo
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
20 euroa + mahd. toimituskulut / ovelta 22 euroa, mikäli lippuja on jäljellä
Korjaamolaiset: 18 euroa + mahd. toimituskulut / ovelta 20 euroa, mikäli lippuja on jäljellä
Myyntiin ma 26.3.2012 klo 9 Tiketin sekä Lippupisteen myyntipisteissä