Frank Ocean perui Flow-keikkansa, käyttämättömät perjantailiput voi poikkeuksellisesti palauttaa

Perjantain ohjelmaan kuulunut Frank Ocean on perunut esiintymisensä äkillisen sairastapauksen vuoksi. Ocean joutui keskeyttämään settinsä eilen Oslossa hänen äänensä petettyä.

Ohjelmamuutoksen johdosta Miike Snow siirtyy Blue Tentistä Päälavalle klo 21:15 alkavaan esiintymispaikkaan. Lyhyestä varoitusajasta johtuen korvaavaa esiintyjää ei ole mahdollista saada, joten vastaavasti Blue Tentin 20:45 slotti jää tyhjäksi.

Vaikka Flow Festival on kokonaisuus ja festivaalien yleisen käytännön mukaan lippuja ei ole mahdollista palauttaa esiintyjäperuutusten takia, on Flow päättänyt tehdä valitettavan useiden perjantain peruutusten takia poikkeuksen ja mahdollistaa käyttämättömien perjantain yhden päivän lippujen palautuksen, jonka voi tehdä Tiketin Urho Kekkosen kadun toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Voit myös lähettää lippujen lippukoodit/tarkistenumerot osoitteeseen info@tiketti.fi. Liitä viestiin IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystietosi.

Lippujen palauttaminen onnistuu, jos ne on hankittu ennen klo 14 10.8. Lippupalautus tulee tehdä 17.8. mennessä. Jos lippusi luetaan elektronisesti Flow Festivalin portilla, lippu on käytetty, eikä rahoja enää palauteta.

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla eikä muissa Tiketin toimipisteissä.