For the Imperium liittyi saksalaisen Lifeforce Recordsin talliin

Kotimaisen metalliyhtye For The Imperiumin debyyttialbumi julkaistaan koko Euroopassa 6.4.2012 saksalaisen Lifeforce -yhtiön toimesta. Warner Musicille vuonna 2010 kiinnitetty yhtye julkaisi Dillinger Escape Planin jalanjälkiä kulkevan debyyttialbuminsa Suomessa kesän lopulla.

Viime aikoina vahvaa nousua tehneen, moderniin metalliin keskittyneen, saksalaisen Lifeforce–levy-yhtiön riveissä on nähty aikaisemminkin suomalaisia yhtyeitä. Tällä hetkellä yhtiön listoilla on Omnium Gatherum ja tuore nimi Shear, jolta debyytti tulee ulos keväällä. Lisäksi saksalaisten listoilla on käynyt myös jo edesmennyt pitkän linjan hardcore-pumppu Endstand. Tallin aiemmista ulkomaisista suojateista menestykseen on ponnistanut mm. Trivium, Between Buried And Me, Heaven Shall Burn ja All That Remains.

“Saatiin hieno aloitus vuodelle 2012! Odotamme innolla mitä Warnerin ja Lifeforce Recordsin yhteistyöstä syntyy. Lifeforce on meille portti Eurooppaan. Nyt on korkea aika näyttää mitä Suomessa todella osataan, eikä himmailla. Innovatiivisuus on ollut meille kaiken perusta ja tällainen sopimus antaa vahvistusta sille, että samalla polulla kannattaa jatkaa.”  kommentoi For The Imperium.

Tsekkaa tästä debyytin ensimmäinen videobiisi Pike River.