Flow’n uusissa kiinnityksissä mm. My Bloody Valentine

Flow Festival on jälleen julkistanut lisää kiinnityksiä ensi kesän tapahtumaan. Haaviin ovat tarttuneen 22 vuoden levytystauolta ylistetyllä m b v -levyllään palannut, myyttinen My Bloody Valentine (IE), kirjavalla vaihtoehtoelektrollaan hurmaava Grimes (CA), folk-maestro José Gonzálezin luotsaama ruotsalaisyhtye Junip ja autotallisoundia tinkimättömästi työstävä punkryhmä Parquet Courts (US).

Lisäksi ohjelmistoon on lisätty kotimaisen jazzin kärkinimet Dalindèo ja Verneri Pohjola & Black Motor, sekä hiphop-moniottelijat Loost Koos sekä Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki. Lisäksi Suvilahdessa nähdään myös Reggae Sundays -kokonaisuus, joka tuo festivaalialueen Takapihalle mm. brittiläisen reggaen ja dancehallin kärkinimet Bitty Mcleanin, Gappy Ranksin ja Christopher Ellisin, sekä joukon alan kotimaisia johtotähtiä Raappanasta Bongo-Reinoon.

Olemme myös julkistaneet päiväkohtaisen ohjelman, jota voit tarkastella täältä. Samalla festivaalin kaikki lipputyypit tulevat myyntiin tänään perjantaina 5.4.