Flow’n kokeellisen musiikin The Other Sound -kokonaisuuden ohjelma julki

Flow Festivalin kokeellisen musiikin ohjelma on julkistettu. The Other Sound -nimellä kulkeva kokonaisuus nostaa esille sekä kansainvälisiä että kotimaisia artisteja pääasiassa Cirkoon sijoittuvissa konserteissaan.

Vuoden 2012 The Other Sound -koonnissa mukana ovat Sun Araw (US), The Orchestra of Spheres (NZ), Sleep ∞ Over (US), Goodiepal (DK), Bear Bones, Lay Low (BE), Quiltland (SWE), Heatsick (UK) ja The Michael Flower Band (UK), sekä kotimaiset Pekka Airaksinen, Tuusanuuskat, The Splits, Jarse, Seremonia ja Toblerones. Jo aiemmin julkistettuja The Other Sound -artisteja ovat Oneohtrix Point Never (US), Fennesz & Lillevan (AT) sekä Jukka Perkon, Yonan ja Samuli Kosmisen yhteisprojekti Unela.

Musiikin lisäksi Cirkossa nähdään mm. Kemiallisista Ystävistä, Tuusanuskat-duosta ja Tomutonttu-aliaksestaan tunnetun Jan Anderzenin ja Wille Klénin kuvataidetta. The Other Sound -ohjelmiston on yhteistyössä Flow’n kanssa koonnut kansainvälisesti arvostetun Fonal Recordsin perustaja ja artistinimellä Es levyttävä Sami Sänpäkkilä.

Flow-ohjelmalisäyksiä on vielä luvassa kesäkuun alkupuolella.