Flow puolestaan julkisti mm. New Orderin ja The Last Shadow Puppetsin ensi kesäksi

Flow Festivalin ohjelmaan on varmistunut synthpop-yhtye New Order. 1980-luvulta saakka menestystarinaa luonut ja siitä lähtien indie-diskoissa tiuhaan soinut kokoonpano julkaisi syksyllä paluulevynsä Music Complete. Myös Arctic Monkeysin keulahahmona tunnetun Alex Turnerin ja The Rascalsista sekä soolourastaan tutun Miles Kanen muodostama The Last Shadow Puppets esiintyy Flow’ssa ja saapuu siten vihdoin ensimmäiselle Suomen keikalleen.

Suvilahdessa nähdään lisäksi kokeellisen musiikin kentällä kovassa nosteessa oleva yhdysvaltalainen Holly Herndon ja berliiniläinen elektronisen musiikin tuottaja Shackleton uuden Powerplant-projektinsa kanssa. Klubikansaa hemmottelee barcelonalainen DJ ja tuottaja John Talabot, saksalainen DJ Roman Flügel, The Black Madonna sekä DJ Pierre ja DJ Spank legendaarisesta chicagolaisryhmä Phuturesta. Lavalla nähdään myös filmitähti Elijah Woodin sekä musiikkibisneksen moniosaaja Zach Cowien Wooden Wisdom -DJ-duo yhdessä brittiläisen DJ Fitzin kanssa.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.