Flow kiinnitti lisää artisteja, lisäksi designia ja taidetta

Flow’n artistipaletti laajenee jälleen. Uusia artisteja ovat Lykke Li, Awesome Tapes From Africa presents Bola, turkkilaisia soundeja Suvilahteen tuovat BaBa Zula, Kolektif Istanbul ja DJ Murat Meric, Theo Parrish, Daniele Baldelli, Bongo Rock feat Cornell Campbell, Arch of Neo, Roberto Rodriguez, Trevor Deep Jr, Mika Snickars, We Love Helsinki ja Takapihan DJ-kiinnitykset.

Lisäksi ohjelmisto laajenee ja monipuolistuu designin, kuvataiteen, elokuvien, arkkitehtuurin ja keskustelutilaisuuksien muodossa. Designin tiimoilta Flow’ssa nähdään muun muassa kansainvälisesti palkitun suunnittelutoimiston Harri Koskinen / Friends of Industry Ltd:n suunnittelema sisääntulofoorumi Fountain, joka on osa Helsinki World Design Capital 2012 -kokonaisuutta. Muita design-julkistuksia ovat festivaalin vuoden kuvataiteilijan Tuomas Alexander Laitisen teos Passage ja kansainvälisen arkkitehtiopiskelijoiden kilpailun voittajateoksena ensimmäistä kertaa toteutettava Wastelands-lava.

Samassa yhteydessä julkistettiin myös Flow’n ensimmäiset ruokamyyjät, elokuvaohjelmisto, sekä laajentuvan puheohjelman ensimmäiset sisältökokonaisuudet. Uusien julkistusten myötä myös ohjelmasivu muuttuu samalla siten, että festivaalin ohjelmatarjontaa voi selata aihealueittain eri yhdistelmiä tai yksittäisiä ohjelmiston osa-alueita painottaen. Katso uudistunut ohjelmasivu täältä.

Lisää ohjelmalisäyksiä on luvassa kevään ja alkukesän mittaan.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.