Flow kiinnitti kovia nimiä, mukana mm. Massive Attack, Iggy Pop ja Kamasi Washington

Brittiläinen Massive Attack palaa tänä vuonna useiden vuosien levytystauolta ja saapuu elokuussa myös Flow Festivalille. Duo julkaisi tammikuussa Ritual Spirit -EP:n, jolla vierailee niin Tricky, Roots Manuva, Azekel kuin Young Fathers -kolmikkokin, joka on myös Flow-keikalla mukana.

Iggy Pop esiintyy niin ikään tulevan kesän Flow Festivalilla. Kulttimainetta nauttiva Pop julkaisee Queens Of The Stone Agen Josh Hommen tuottaman Post Pop Depression -albuminsa maaliskuussa.

Lisäksi Flow Festivalilla nähdään äärimmäisen tuottelias yhdysvaltalaisräppäri ja positiivisuuden sanansaattaja Lil B sekä työväenluokan tyytymättömyydestä julistava brittikaksikko Sleaford Mods. Flow’ssa esiintyvät myös viime vuoden hehkutetuimman jazz-levyn tehnyt saksofonisti Kamasi Washington sekä muiden muassa funkia, jazzia, hip hopia ja elektronista musiikkia yhdistelevä Thundercat. Ohjelmaan on lisätty myös Elaenia-levystään suurta kiitosta saanut, klassisesta musiikista ja jazzista ammentava elektronisen musiikin tuottaja Floating Points sekä kovassa nosteessa oleva Liima, jonka muodostavat tanskalaisesta Efterklang -yhtyeestä tutut muusikot Mads Brauer, Casper Clausen ja Rasmus Stolberg sekä suomalainen perkussionisti Tatu Rönkkö.

Flow Festivalin kolmen päivän Early Bird -liput ovat myynnissä hintaan 165 euroa (sisältäen palvelumaksun) helmikuun 2016 loppuun asti. Muut lipputyypit tulevat myyntiin keväällä 2016.