Flow kiinnitti kaksi ulkomaista elektro-nimeä

Flow’n ohjelmisto täydentyy, kun kaksi vaihtoehto-elektron kärkinimeä, yhdysvaltalainen Autre Ne Veut sekä brittiläinen Mount Kimbie, saapuvat Suvilahteen elokuussa. Uusia kotimaisia lisäyksiä ovat Häxjesus ja Yöt.

Uuden polven elektronisesti soivan ja kokeellisemmasta popista lainaavan r&b:n kärkinimeksi kohonnut Autre Ne Veut, on voittanut niin kuulijat kuin kriitikot puolelleen eksentrisillä, mutta samalla herkillä levytyksillään. Viimeisimmän, talvella ilmestyneen Anxiety-albumin myötä mies osoitti jälleen, että elektro-r&b-virtuoosin titteliä ei suotta olla asettelemassa hänen kannettavakseen. Mount Kimbie eli Dominic Maker ja Kai Campos kutovat utuisen elektron ja korkealentoisen popin säikeistä kirjavia rytmejä. Toukokuussa ilmestynyt Cold Spring Fault Less Youth-albumi soi yhtälailla ajattomana ja ajankohtaisena, yhdistäen yllättäviä tyylisuuntia saumattomasti toisiinsa.

Uuden aallon tanssi-rockia myrskyisän shamanistisesti puskeva Häxjesus on saavuttanut viime vuosina kulttimaineen ruotsiksi lauletuilla, teatraalisilla kappaleillaan. Kotimaisen gootti-crunkin esitaistelija Yöt puolestaan esittelee tummien bassolinjojen ja kryptan viileydestä kumpuavia melodioita.