Fishbonelle uudet keikkapäivät

Kuukausi sitten Angelo Mooren sairastumisen vuoksi peruuntuneille Fishbonen kevään keikoille on löydetty uudet päivämäärät. Skan, punkin, rockin, funkin ja soulin meneväksi paketiksi käärivä Fishbone esiintyy keskiviikkona 21. marraskuuta Tampereen Klubilla ja torstaina 22. marraskuuta Helsingin Nosturissa. Kevään keikoille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisinaan uusille keikoille tai ne voi palauttaa korvausta vastaan Tiketin toimipisteisiin 31.8.2012 mennessä. Uudet ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin tänään keskiviikkona 9. toukokuuta.

Fishbone on yksi Kalifornian 1980-luvun tärkeistä crossover-bändeistä. Red Hot Chili Peppersin ja Jane’s Addictionin tavoin Fishbone saavutti jo varhain suurta suosiota. Erityisesti vuoden 1988 albumi Truth and Soul sai osakseen hyväksyntää sekä kriitikoilta että ajattelevilta rockin ystäviltä. Fishbone tarjoaa kuulijalle vahvan tanssittavan kokemuksen lisäksi myös yhteiskunnallista ajateltavaa, mm. rasismi ja eriarvoisuus saavat kuulla kunniansa.

[youtube KK640dPPhXE]

Fishbonen tähänastiseen uraan voi tutustua myös dokumenttielokuvassa Everyday Sunshine, jossa klassisen yhtyeen merkitystä omalle uralleen todistavat mm. Flea, Les Claypool, Gwen Stefani, Mike Watt ja Ice-T.

KEIKAT
ke 21.11.2012 Tampere, Klubi (K-18)
Liput 18 e (+ toimituskulut ennakkoon Tiketistä)
Liput 20 e (ovelta, mikäli ei loppuunmyyty)

to 22.11.2012 Helsinki, Nosturi (ei ikärajaa / rajattu anniskelualue K-18)
Liput 22 e (+ toimituskulut ennakkoon Tiketistä)
Liput 22 e (ovelta, mikäli ei loppuunmyyty)

Liput tulevat myyntiin Tikettiin ke 9.5.2012.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.