Ensi viikolla mennään täydellä höyryllä eteenpäin – Full Steam Ahead -kiertueen merkeissä

Ensi viikolla alkaa vaatefirma Makian ja Lapin Kullan yhteinen ponnistus, Full Steam Ahead -kiertue, jossa matkataan ympäri Helsingin edustan saaristoa ja joukko bändejä esiintyy reissun aikana erinäisissä mestoissa. Esiintymisistä on tapahtuman kotisivuilla annettu koordinaatit, joiden avulla voi löytää esiintymispaikankin. Esimerkiksi K-X-P esiintyy  28.5. koordinaateissa 60.136954, 25.00303 (aikataulu on ilmeisesti avoin ja paatin liikkeistä riippuva).

REissun Grande Finale järjestetään Tukkutorin Kellohallinssa perjantaina 31.5.2013. Pääesiintyjä on vielä yllätys, mutta sen verran voimme kertoa että kyseessä on Suomen tavoitelluin live-esiintyjä, josta helsinkiläisyleisö pääsee nauttimaan harvoin. Yllätysesiintyjän lisäksi lavalle astuvat juuri Wincave Mixtapensa julkaissut Loost Koos ja ihastuttava naislaulaja Yona  yhdessä Pienet liikkuvat pilvet -yhtyeensä kanssa. Ennen ja jälkeen keikkoja DJ-musiikista ja bileistä vastaavat Poika ja Hirviö.

Tapahtumalippu pitää sisällään Antto Melasniemen ja Kellohallin keittiön kolmen ruokalajin illallisen, joka tarjoillaan konserttien yhteydessä.

Liput Kellohalliin kustantavat 25 euroa ja niitä saa Tiketistä.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.