Elektronisen musiikin supertähti Steve Aoki toista kertaa Suomeen

Elektronisen musiikin supertähti, yhdysvaltalainen Steve Aoki, saapuu esiintymään Helsingin Circukseen keskiviikkona 9.5.2012. Toista kertaa Suomeen saapuva Aoki on yksi tämän hetken tunnetuimmista elektronisen musiikin esiintyjistä – kansainvälisesti hänet rankataan samaan kastiin mm. Skrillexin, Pendulumin ja Diplon kanssa. Edellisellä Suomen visiitillään keväällä 2011 Aoki esiintyi täyteen pakatussa Club YK:ssa.

Rajuista ja intensiivisistä esiintymisistään tunnettu Aoki julkaisi viimeisimmän sooloalbuminsa Wonderland tammikuussa 2012. Albumilla vierailee tukku kansainvälisiä staroja, kuten LMFAO, Lil’ Jon ja CSS-yhtyeen Lovefoxxx. Oman musiikkinsa lisäksi Aoki on kunnostautunut kysyttynä remixaajana, vaatesuunnittelijana ja levy-yhtiöpomona. Hänen levy-yhtiönsä Dim Mak Records toimii kotina mm. MSTRKRFT:ille ja Armand Van Heldenille. Steve Aokin Circuksen keikka on osa herran ”Wonderland Euro Touria”, joka Helsingin lisäksi ulottuu esim. Milanoon, Belfastiin ja Portoon.

Steve Aokin kanssa Circuksen lavan jakavat suomalaiset Rico Tubbs (Renegade) ja HeavyWeight dj’s. Rico Tubbs on yksi kotimaisen elektronisen musiikin pioneereista ja ehkä kansainvälisesti aktiivisin suomalainen dj tällä hetkellä. Helsinkiläinen dj-/tuottajakollektiivi HeavyWeight dj’s on taas kovassa nosteessa timantinkovien remixiensä, tuotantonsa ja keikkojensa ansiosta.

KEIKKA
Ke 9.5.2012 Circus, Helsinki

LIPUT
Ennakkoon 20 € + toimituskulut Tiketistä, myynnissä alkaen tiistaina 24.4.2012
Ovelta 22 €