Elektronisen musiikin kollektiivi SWÄG juhlii 10 vuotta klubifestarien merkeissä

Musiikki- ja taidekollektiivi SWÄG järjestää kymmenvuotissyntymäpäiviensä kunniaksi kolmipäiväisen elektronisen musiikin festivaalin Tampereella 27.-29.6.2014. Tapahtumapaikkoina toimivat hienot maisemat tarjoava Nightclub Tähti, Klubi sekä Telakka. Esiintyjälista pitää sisällään yli 50 artistia, joilta kuullaan live- ja dj-keikkoja lukuisista eri genreistä. Mukana on kotimaisen kattauksen lisäksi myös Viron technopiirien edustus sekä näyttävät visuaalit SWÄG-kollektiivin VJ:den toimesta.

Tsekkaa koko ohjelma täältä.

Festivaali käynnistyy perjantaina Nightclub Tähdessä, johon tuomme erittäin tasokkaat äänentoistot ja valokattauksen. Äänentoisto säädetään soimaan optimaalisesti juhlatilaa ajatellen, joten luvassa on todellista herkkua kuuntelijoiden korville. Lauantaina festivaali siirtyy Klubille, jossa käytössämme on kaksi stagea, sisällä ja terassilla. Lisäksi Klubilla kuullaan Rasmus Hedlundin tämän vuoden ainoa technolivekeikka.

Jotta tarjonta ei jäisi kenellekään vajaaksi, jatketaan juhlia vielä sunnuntaina Telakalla kahdessa eri kerroksessa usean eri live-keikan ja muutaman dj:n voimin. Viimeinen ilta on pyhitetty kokeellisemmalle osastolle ja yläkerran stage ambientille.

Swäg on kymmenen vuotta erilaisten alakulttuureiden parissa toiminut tamperelainen musiikki- ja taidekollektiivi. Toimintaperiaate on järjestää ihmisille omaehtoisesti miellyttävää toimintaa voittoa tavoittelematta. Lippuja juhlafestivaaleille myy Tiketti.