Elektronista indietä vääntävä AWOLNATION ensi kertaa Suomeen

Elektronista musiikkia ja indierockia yhdistelevä AWOLNATION tuo ”Never Let Your Fear Decide Your Fate” -kiertueensa ensi vuoden alussa Helsinkiin. MGMT:n ja Weezerin kanssa keikkaillut sekä Foster the Peoplen ja Beckin kaltaisiin artisteihin verrattu yhdysvaltalaisbändi nähdään Nosturissa keskiviikkona 16. tammikuuta.

Vuonna 2010 bändin keulahahmon ja pääasiallisen biisintekijän Aaron Brunon studioprojektina aloittaneen AWOLNATIONin elektroninen vaihtoehtomusiikki on hakenut vaikutteita indierockin ja tanssimusiikin ohella myös melodisesta voimapopista ja jopa post-hardcoresta. Erityisesti Pohjois-Amerikassa valtaisaa suosiota nauttiva yhtye on nyt suuremman läpimurron kynnyksellä myös Euroopassa, ja tänä syksynä AWOLNATION nähdään esimerkiksi Billy Talentin Iso-Britannian keikkojen avausbändinä.

AWOLNATIONin debyyttialbumi ”Megalithic Symphony” (2011) on jo myynyt platinaa sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa, ja parhaillaan yhtye on jo ennakkoon lähes loppuunmyydyllä Pohjois-Amerikan kiertueella.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvan AWOLNATIONin Nosturin konsertin liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 19. syyskuuta. Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

KEIKKA
Ke 16.1.2013 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Myyntiin ke 19.9.2012 klo 9.00
15 EUR +toimituskulut
Ennakko: Tiketti