Editors palaa Suomeen klubikeikalle

Ruisrockissa Rantalavan suurimman yleisömeren kerännyt brittiyhtye Editors saapuu syksyllä klubikeikalle Suomeen. Vastikään uuden albuminsa ”The Weight Of Your Love” julkaissut bändi esiintyy Helsingissä The Circuksessa maanantaina 30. syyskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 12. heinäkuuta.

Tuoreelta “The Weight Of Your Love” -albumilta julkaistu “A Ton Of Love” on noussut hitiksi ja radiosoittoon. Kyseinen levy on bändin neljäs ja ensimmäinen kitaristi Chris Urbanowiczin eroamisen jälkeen. Editorsin muodostavat tätä nykyä Tom Smith (laulu, kitara, piano), Russell Leetch (basso), Ed Lay (rummut), Justin Lockey (kitara) ja Elliott Williams (koskettimet).

Editorsin tummaa indierock-soundia on verrattu monesti Interpolin ja Joy Divisionin kaltaisiin yhtyeisiin, mutta bändi on löytänyt jo uransa alussa vahvasti oman tyylinsä. Editors on kerännyt uransa varrella listaykkössijoituksia ja arvostettuja musiikkipalkintoja sekä soittanut loppuunmyytyjä keikkoja ympäri maailmaa.

KEIKKA:
Ma 30.9.2013 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myyntiin pe 12.7.2013 klo 9
Toimituskuluineen alkaen 37 euroa Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 38 euroa, mikäli lippuja on jäljellä