Dubsteppiä Nosturiin, Foreign Beggars saapuu Suomeen

Dubstepista, elektronisesta tanssimusiikista ja hiphopista tunnettu Foreign Beggars saapuu Nosturiin perjantai-iltana 9. toukokuuta. Liput The Prodigyn kanssa kiertäneen ja yhteistyötä niin Skrillexin kuin Noisiankin kanssa tehneen brittikokoonpanon keikalle tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 10. helmikuuta.

Tanssilattiat räjäyttävistä live-keikoistaan tunnettu Foreign Beggars julkaisi ensimmäiset levynsä jo vuosituhannen alkupuolella, mutta suurempaa huomiota kokoonpano saavutti 2010-luvun taitteessa. Dubstepin, drum’n’bassin ja EDM:n ohella hiphopista ja grimesta ammentava kolmikko julkaisi tuolloin Noisian kanssa jättihitiksi nousseen yhteissinglen ”Contact” sekä kiersi Iso-Britanniaa The Prodigyn lämmittelijänä.

Menestystä jatkoi Mau5trap-labelin kautta ilmestynyt neljäs Foreign Beggars -albumi ”The Uprising” (2012), jonka tuotannosta vastasivat lukuisat huippunimet Knife Partyn johdolla. Lisäksi brittikolmikko muistetaan yhteisbiiseistään esimerkiksi Skrillexin, Flux Pavilionin ja Birdy Nam Namin kanssa. Viime vuoden lopulla Foreign Beggars palasi jälleen yhteen Noisian kanssa, jonka tuloksena syntyi I Am Legion -sivuprojektin esikoisalbumi.

Edellisen kerran Foreign Beggars on vieraillut Suomessa kesän 2012 Provinssirockissa osana Renegade Electrostagen ohjelmistoa. Nosturin keikalle ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

KEIKKA
Pe 9.5.2014 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Myyntiin ma 10.2.2014 klo 9.00
– ennakkoon Tiketistä alk. 21,50 EUR
– ovelta 22 EUR