Dark Helsinki tuo Covenantin Helsinkiin

Ruotsalainen Covenant saapuu lauantaina helmikuun 29. Helsingin On the Rocksiin. Mukana Dark Helsingin järjestämässä tapahtumassa on ensi kertaa Suomeen saapuva saksalainen Beyond Obsession.

Covenant kuuluu niihin tummasävyisen elektronisen musiikin nimiin, jotka ei enää paljon esittelyjä kaipaa. Heidän musiikkinsa vaikutteet ulottuvat synapopista ambientiin asti. Tämän bändin yli 20 vuotiseen uraan mahtuu lukuisia kiertueita niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin muissakin maailman kolkissa. Viimeisin 2019 julkaistu ”Fieldworks: Exkursion EP” edustaa bändin kokeellisempaa puolta industrial-ambient-elementteineen ja tulee heidän mukaansa olemaan ensimmäinen osa myöhemmin julkaistavaa ”Fieldworks” teeman levysarjaa.

Beyond Obsession on Nils Upahlin ja Andrè Wylarin vuonna 2012 perustama saksalainen synth pop -duo. Jo Ensimmäinen ”Listen, Learn and Speak” pitkäsoitto menestyi suhteellisen hyvin ja esitteli raikkaan ja melodisen äänimaailman joka yhdistyy Nilsin herkkään tulkintaan. Heiltä on julkaistu tähän mennessä kolme albumia, joissa yhdistyy koko elektropopin kirjo.

KEIKKA
La 29.2.2020 Helsinki, On the Rocks

LIPUT
28€, ennakot Tiketistä