Danko Jones vaihteeksi Helsinkiin

Kanadalainen, tiukoilla livekeikoillaan mainetta niittävä rocktrio Danko Jones saapuu keikalle Helsingin The Circus -klubille tiistaina lokakuun 16. päivä. Konsertin lipunmyynti alkaa Tiketissä tämän viikon perjantaina 27. huhtikuuta.

Trion keikat tunnetaan erityisen intensiivisestä ja sähköisestä tunnelmastaan, ja bändin nokkamiehen Danko Jonesin karisma on jo käsite. Bändi on ollut kasassa jo vuodesta 1996, ja on nauttinut suurta suosiota suomalaisyleisön keskuudessa 2000-luvun alusta heti debyyttilevyn ”I’m Alive And On Fire” julkaisusta saakka. Yhtyeen viimeisin albumi ”Below The Belt” julkaistiin vuonna 2010.

Viimeksi Danko Jones nähtiin Suomessa viisi kaupunkia kattaneella klubikiertueella, mutta silloin kalenterissa ei ollut Helsingin keikkaa. Bändin ahkeraan vierailutahtiin on olemassa hyvä syy – suomalaiset kun pitävät bändistä kuin saunasta, ja yleisöä on keikoilla kerta kerralta enemmän!

Lokakuun keikalla sopii odottaa myös tuoretta materiaalia, sillä bändi on ilmoittanut julkaisevansa uuden, järjestyksessä seitsemännen studioalbuminsa vielä ennen syksyn keikkoja. Sitä ennen fanien iloksi on tulossa ”Bring On The Mountain” -dvd, joka yhtyeen kertoman mukaan sisältää koko Danko Jonesin visuaalisen historian. Bändi parhaillaan studiossa nauhoitamassa uutta levyä. Rummut on saatu ainakin kasaan.

KEIKKA
Ti 16.10.2012 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19, ikäraja K-18.

LIPUT
Hinta 35 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin pe 27.4.2012 klo 9 Tiketin myyntipisteissä