Cypress Hillistä tutun Eric Bobon ja DJ Rhettmaticin Cypress Junkies saapuu Suomeen

Eric Bobon ja dj Rhettmaticin Cypress Junkies kiertää tänä syksynä Euroopassa ja saapuu myös Suomeen. Amerikkalaiskaksikko näyttää monipuolisen rytmimusiikin mallia Tampereen Klubilla torstaina 3. lokakuuta.

Eric Bobo on nakuttanut rytmisoittimia Cypress Hillissä vuodesta 1994. Cypress Hillin jäsenyyden lisäksi perkussionisti soitti Beastie Boysin Check Your Head – ja Hello Nasty -albumeilla. Kahden hip hopin innovatiivisen superryhmän jäsenyyden lisäksi Bobo on tehnyt yhteistyötä muun muassa The Black Crowesin, Rage Against the Machinen, Tito Puenten ja Ella Fitzgeraldin kanssa.

1990-luvulla maailman dj-eliittiin kohonnut dj Rhettmatic eli Nazareth Nirza kuuluu World’s Famous Beat Junkies -ryhmään. Hip hop -rytmien kuningaspossen lisäksi dj Rhettmatic on iskenyt tahtia monien kuuluisuuksien levyille ja keikoilla. Muun muassa Peanut Butter Wolf, Talib Kweli, Madlib ja dj Premier ovat luottaneet dj Rhettmatin kykyyn viilata ja tanssittaa.

Cypress Junkiesin live tuo lavalle dj:n ja perkussionistin välisen taistelun. Luvassa on hip hopin lisäksi funkia, soulia, latinoa ja rikottuja biittejä.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]https://soundcloud.com/bobo-meets-rhettmatic/cypress-junkies-mixtape-ep[/soundcloud]

Ennen Amerikan ihmemiehiä Tampereen Klubin lämmittävät kuumaksi Hannibal & Musta Moottori ja Tapani Kansalainen.

KEIKKA
to 3.10.2013 Tampere, Klubi

LIPUT
17/15 e (ennakko Tiketti)
ennakkoliput myyntiin pe 13.9. klo 9