Country Dark debytoi. Kuuntele koko Slaugterhouse Party -albumi

Pitkä odotus on päättynyt: kuopiolaisen The Country Darkin debyyttialbumi Slaugterhouse Party ilmestyy kauppoihin 25.1.2012.

Suomalainen kantrimusiikki on ollut viime aikoina pitkälti roots-ukkojen pyhää kenttää. Poikkeuksena Gunpowder Power & Goldin mainio debyyttialbumi Wolf under the floor vuodelta 2010.  Nyt tallin ylisiltä tärähtää The Country Darkin debyyttialbumi Slaughterhouse Party, jossa punaniskojen aihepiirit menetetystä lemmestä on vaihdettu kannibalismiin ja avaruusolentojen kanssa painimiseen.

The Country Dark ei tietenkään kuseskele oppi-isiensä haudoille: mahtavaan kantripoljentoon on sekoitettu parhaita aineksia populaarimusiikin sielun keittiöistä. Lopullisesta keitoksesta voi helposti haistaa ja maistaa orkesterin vaikutteet niin Porter Wagonerin, Hank Williamsin, Matti Heinivahon, Eddie Noackin kuin Johnny Cashinkin tuotannosta, mutta aistia samalla The Crampsin sekä Killdozerin läsnäolon.

Festermen-, Slideshaker-, Chop Suey– ja Cosmo Jones Beat Machine -taustaiset ukot tullaan näkemään useampaan otteeseen ilahduttamassa paikallista (rivi)tanssikansaa kuluvan kevään aikana:  The Country Dark nakkaa kamat pickupinsa lavalle ja aloittaa Slaughterhouse Party -kiertueensa 27.1. Tampereen Vastavirta-klubilta. Siitä matka jatkuu seuraavana päivänä Helsingin Bar Looseen, jossa juhlistetaan yhtyeen debyyttialbumia kaksoislevyjulkkareissa Brutal Blues -levynsä julkaisevan Black Magic Sixin kanssa.

Koko albumi kuunneltavissa julkaisupäivään asti.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/1302345″ height=”200″]

Koe yhtye keikoilla

27.01. Tampere, Vastavirta,
28.01. Helsinki, Levykauppa Äx
28.01. Helsinki, Bar Loose /with Black Magic Six
16.03. Kuopio, Henry’s Pub
17.03. Oulu, Nuclear Nightclub
20.04. Turku, TBC
27.04. Lahti, Torvi
30.04. Helsinki, Lepakkomies