Charlotte Gainsbourg täydentää Garden Partya

Kesäkuun lopulla Helsingissä vietettävä Garden Party toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uuden vieraan Charlotte Gainsbourgin, joka saapuu esiintymään Hietaniemeen perjantaina 29. kesäkuuta. Konserttiteltan lavalle samaisena iltana nousevat myös Regina Spektor, French Films sekä Little Dragon. Garden Party -konserttisarjan perjantai-illan liput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Charlotte Gainsbourg saapuu vuosien odotuksen jälkeen Suomeen uusiseelantilaisen muusikon Connan Mockasinin säestämänä. Pari teki yhteistyötä vuonna 2011 julkaistulla albumilla ”Stage Whisperer” kappaleella ”Out of Touch” ja yhteisestä tv-taltioinnista innostuneenä päättivät lähteä yhdessä kiertueelle. Tunnelmallisissa esiintymisissä yhdistyy Charlotte Gainsbourgin intiimi ja melankolinen elektroninen pop Connan Mockasinin psykedeeliseen soundiin. ”Stage Whisper”- tuplalevyllä kuullaan uusien biisien lisäksi livetaltiointeja aiemmilta levyiltä ”IRM” ja ”5.55”.

Julkisuudessa kasvaneen legendaaristen vanhempien Serge Gainsbourgin ja Jane Birkinin tytär levytti ensimmäisen kerran jo vuonna 1984 ja on sittemmin tehnyt yhteistyötä mm. Airin, Beckin ja Jarvis Cockerin kanssa. Kriitikoiden ja yleisön ylistämä ranskalaistähti on lunastanut paikkansa eleganttina ja rohkeana esiintyjänä. Elokuvan saralla Charlotte Gainsbourg tunnetaan parhaiten palkituista rooleistaan Lars Von Trierin ohjauksista ”Antichrist” ja ”Melancholia” lukuisten muiden roolien ohella. Uusin elokuva ”Confession of a Child of the Century” saa ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuun puolivälissä.

LIPUT
52 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun sekä Tiketin myyntipisteistä