Bruce Springsteen sittenkin Suomeen

Loppuvuodesta Bruce Springsteenin suomalaisfanien keskuudesta kuului äänekäs kohahdus ilmeisesti Live Nationin suuntaan, kun Pomon kesän Euroopan-kiertuepäivämääristä ei löytynytkään Suomea. Tänään Live Nation voi fanien iloksi ilmoittaa, että Bruce Springsteen ja hänen E Street Bandinsa nähdään kuin nähdäänkin kesällä Suomessa. Amerikkalaisrockin kivijalka esiintyy Olympiastadionilla Helsingissä tiistaina 31. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa ja Tiketissä keskiviikkona 25. tammikuuta.

Edellisen kerran timanttisena esiintyjänä tunnettu ”Pomo” nähtiin Suomessa kesäkuussa 2009, kun mies esiintyi yhtyeineen Tampereen Ratinan stadionilla. Sitä ennen Bruce Springsteen on konsertoinut Suomessa kesällä 2008 ja 2003, jolloin mies nähtiin loppuunmyydyllä Olympiastadionilla peräti kahtena iltana peräkkäin.
Viime ajat Springsteen on viettänyt aikaa studiossa työstäen uutta albumiaan, jonka julkaisua on kaavailtu keväälle. Edellisestä albumista ”Working On A Dream” (2009) on vierähtänytkin jo muutama vuosi.

KONSERTTI
Ti 31.7.2012 Helsinki, Olympiastadion
Portit auki klo 17, showtime n. klo 19.30

LIPUT
Myyntiin ke 25.1.2012 klo 9
79 / 69 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun sekä Tiketin myyntipisteistä
Ostorajoitus: max. 8 lippua / ostaja