Brittipopin kuuma nimi Stooshe saapuu Hennessy Artistry -klubille

Kovassa nosteessa oleva brittibändi Stooshe saapuu konsertoimaan Hennessy Artistry -iltaan Helsinkiin 9. marraskuuta. Enpä sitten tiedä onko keikka Helsingin Apollossa kuten aikaisemminkin, sitä kun ei kerrota tiedotteessa. Eipä lipuistakaan mitään tietoa anneta, mutta eiköhän niitä jostain saa jossain vaiheessa ennakkoonkin.

Briteistä kotoisin oleva kolmihenkinen tyttöbändi on tullut tutuksi kansainväliseksi radiohitiksi muodostuneella singlellään Black Heart, joka kipusi myös Suomessa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Kappale on ollut valtava radiohitti myös ympäri Euroopan mm. UK:ssa, Skotlannissa ja Ruotsissa. Kappale on toinen maistiainen marraskuussa julkaistavalta Stooshen nimeä kantavalta debyyttialbumilta.

Poppia ja R&B:tä yhdistelevä Stooshe on tyttötrio, jonka muodostavat laulajat Alexandra Buggs, Karis Anderson ja Courtney Rumbold. Stooshen tyyliä on kuvailtu muistuttavan The Supremesia ja Spice Girlsiä. Kolmikko nappasi levytys-sopimuksen vuonna 2011, kun heidät oli bongattu Topshop –vaateliiketjun kykyjenetsintäkilpailuista.